nenávidím přitom miluju
Anotace: byla sem celá popletená stý jeho lásky:o)
Já byla odhodlaná ti to říct
že pro nás dva tu není místo víc
ty však si neposlouchal a dále snil..
proč si mě tak zaskočil?..
Proč kapka slzy mi stéká po tváři?
protože si mi řekl lži..
a já zaslepená láskou k tobě
a těla přitiskuná k sobě..
milování plné lásky
a zlobidlo které mi dělá vrázky..
pánii...
A jak si mě hladil po těle
a vnikal do mě nesměle..
Byli jsme dvě jasné hvězdy na obloze
a patřili jsme jenom k sobě..
........at
Komentáře (1)
Komentujících (1)