Spoutaná
Anotace: Není to takový problém...zatím. Ale brzy bude.
Mám křídla zlámaná,
Svázaná k sobě,
V kleci už od rána,
Věrná jen Tobě.
Vyhlédám ven, ¨
Zkusím,co sneseš.
Je to jen sen,
Tak říkám-neřeš.
Natáhnu ruku,
Pohladím vlasy,
A tímhle to končí,
Dokládám ASI.
Jeho pohled chytám,
Zeleně ostrý,
Nevěře svítá,
Klec ta je k zlosti.
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: J.U. Ray
Komentáře (1)
Komentujících (1)