...O princi...
Anotace: První dojem se časem změnil. Ale co tě nezabije, to tě prý posílí...:o)
Mám pocit...
...že jsem ztroskotala na tvé lodi
plné volných přístavů...
Pro pár svých kouzel...
dotkla se tvé truhly plné pokladů
Poznala
pár výhod pro cizince
který potká v nouzi prince
( například sociálně výhodné
polibky...pro krásné oči)
Ten pocit…
…že místo rytířského souboje
jsi jen vystavoval svoje paže
obdivován byl bez boje
takže…
život je jen pohádka
v ní moc dobře znáš se
a další čeká na přepážce
srdeční…
( kterou vyklidila posádka)
Znám pocit…
…že básnířky jsou na obtíž
princům, kteří mají svaly
kotvám lana přeřežou
spíš než aby
srdce dali…
a své sbohem ti pošlou z děla
kdybys náhodou nevěděla
o zákazu plavby...
(holkám s mořskou nemocí)
Komentáře (9)
Komentujících (9)