Dráha lásky
Anotace: Já vím že je to trošku ulítlí, ale mě se to celkem líbí. Doufám že se to bude líbit i vám
DRÁHA LÁSKY
Dráha srdce
Dráha dechu,
Odejít-a bez úspěchu.
Mám jít sama
Či půjdeš se mnou?
Snůška štěstí,
Kapka v dešti,
Zpovědnice
Cit mi věští
A jak ho mám využít?
Vidím do tvé duše,
Tvoje srdce poslouchám,
Lásku cítíc tuše,
Tebe objímám,
Ptám se máš mě rád?
Rukou hladím tvoje dlaně,
S láskou položím ti na ně,
Rozkvetlou růži-
Správnému muži.
Růže ta rozkvetlá
Rázem ti zvadne
A láska prokletá
S tou růží padne.
Nevíš proč?
Dráha lásky
Je moc dlouhá,
Někdy dojdeš do cíle
Jindy stačí dvě míle
A láska se smrtí se sejde-
Jinak to už prostě nejde.
Sbohem!
Komentáře (2)
Komentujících (2)