Malé chvíle velkého štěstí

Malé chvíle velkého štěstí

Anotace: miluji život pro ty dny kdy tě mám a toleruji ho pro ty, kdy zas budu aspoň na okamžik mít

Poslouchejte mě prosím chvíli,
na nebi, jak beránek bílý,
plul dneska malý obláček,
malinkých vlnek chomáček.

Nesl mi po obloze v dlani,
koukněte, je to pravda, páni!
Malinký kousek nebeského štěstí,
držel ho pevně v uzavřené pěsti.

Beránku dáš mi kousek z nebe?
Já potěším pak taky tebe!
Za dílek štěstí, bez nadsázky,
řekni co žádáš, chutné klásky?

Víš, jak moc na zemi to zebe,
čekati štěstí už jen z nebe?!
Na zemi totiž beránku už není,
co bych si vzala k potěšení.

Otočil se, natáhl dlaně,
dosáhnu dnes, dosáhnu na ně?
Už málem cítím tvoje teplo,
z přivřené dlaně prosvítá světlo.

Děkuji beránku, děkuji
nezapomenu, to slibuji!
Dneska je vážně krásný den,
kéž každý, je mu podoben!

Proklínám beránku, proklínám,
ty dny, kdys tady a já tam,
však děkuji ti za ty chvíle,
kdy po nebi jak mraky bílé,

plujeme spolu proti mlze
a i když vše vždy končí v slze,
beránku za vzpomínky někdy stojí,
i když se potom člověk bojí,

že už to bylo naposledy,
že prolomí se jednou ledy
a my se utopíme spolu
neb vše těžké vždy padá dolů.
Autor michala, 27.04.2007
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel