Anotace: no je to o čekání na vyjádření,takový způlky moje pravda a způlky vymyšlená...
Dik za komentar k moji basničce. Jen bych ti chtěla říct, že báseň se ne vždycky musí rýmovat, a když už se rýmuje tak prosímtě (teď ohledně te tve) najdi nějaké originalni rýmy, taky jsem měla začatky s ohranými rými ale časem se bud naučíš vymýšlet svoje a nebo končíš. Teď jsem ti nechtela nijak prikazovat nebo nadavat, jen ti predavam vlastni zkusenost : )
13.05.2007 19:54:00 | kukaska