Jaro trpí pro lásku
Anotace: Dívko, vrať mi srdce, ať mohu znovu milovat...
Jaro trpí pro lásku
Pro lásku jaro trpí,
pro lásku, co nevykoupíš ani smrtí.
Proč opustilas mě právě teď,
když dával jsem ti celý svět.
Já dal jsem ti i svoje srdce
nevrátilas, je mi lehce
nic netíží mě, prázdnota –
Párou v nebe píšu báseň,
pro dívku co rád měl jsem,
pro dívku, která klopí zrak,
když projdu kolem jako mrak,
pro dívku co srdce má –
dává lásku, avšak není má.
Komentáře (1)
Komentujících (1)