Střepy
Chtěla bych být krásná!
Pro Tebe!
Rozzářená jako slunce
a hřející Tě u srdce.
Chtěla bych být voňavá
jako všechny květy světa.
Chtěla bych být,
ale nejsem.
Jsem rozlámaná na tisíc kousků
a jestli mě jednou
budeš doopravdy chtít
budeš si mně muset poskládat!!!
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
Komentáře (1)
Komentujících (1)