Vyznání
Anotace: báseň,vyzařující čistotu lásky a upřímnost(autora neznám,ale doporučuji přečíst a zamyslet se);)
Po sněhu půjdu
za tebou bosa.
Jsi svěží vzduch
a na listech rosa.
Jsi pro mne víc,
než pro den je slunce.
Jsi pro mne pramen
v průzračné tůňce.
Jsi pro mne víra
ve mne i v tebe.
Jsi moje cesta,
mé sedmé nebe.
Komentáře (4)
Komentujících (4)