Trosky
Znovu si stavíš základy,
ale nepočítáš s vysokými náklady
Někdo za chvíli znovu se objeví
a ty k němu sympatie projevíš!
po čase se začnou hradby hroutit
Základy zeslábnou, nevydrží stát
vždy si dávala moc a on chtěl jen brát!
Stavba se zřítí a zbydou jen z cihel kostky,
neposkládáš, neslepíš pouhé trosky...
Komentáře (0)