VĚŘ MI...
Anotace: omlouvám se za to co dělám....ale já tě miluju
Rozbíjela jsem zrcadla.
Neměj mi to za zlé.
Ty střípky jsem nekradla,
vracela jsem je.
I ty malé.
Věř mi !
Chtěla jsem je vrátit,
ale nebyl čas.
Tak za to tě mám ztratit ?
Za to se mám trestat zas ?
Věř mi !
Slibuji,
už se to nestane.
Já totiž miluji,
Tvé oči překrásné
Věř mi…
Komentáře (4)
Komentujících (4)