První..
Anotace: Tak nejak me napadlo po bourlivem vikendu :P
Žhnoucí kruhy
syčící jazyky
olizující pokožku
mladí muži
slabé dívky
točící se čtverce
šumící vodopády
hořící věneček
zahozený stud
čistá těla
plní energie
pouhý okamžik
a bušící srdce
- první polibek
Komentáře (3)
Komentujících (3)