Anotace: Jaký je nejhorší pocit? Pocit, když vám láska dává polibek a vy cítíte, že není z lásky, ale z donucení.
Už tisíckrát jsem sama sebe ptala, proč takoví lidé existují...Odpověď jsem nikdy nedostala, ale uchvacuje mě, že o něčem negativním (myslím tím pocit, ne tvojí básničku) můžu říct, že je to pěkné. A tohle tedy pěkné je, líbí:)
30.04.2007 16:35:00 | xavian