Bylo by líp v hrobě
Stesk už zas přemohl radost,
učiníš osudu za dost?
Jenom jedním spouště stiskem,
stane se smrt východiskem.
Pořád nad tím přemýšlíš,
a Smrt je ti stále blíž,
kosou už ti hladí vlasy,
nepoznal jsi světa krásy.
Ztratil ses v týhle době,
nesníš o dívkách,
ale o svým
hrobě..
Všechno se ti začlo srát,
život začal jenom brát,
všechno nevyřeší jenom brek,
v nitru cítíš hrozný vztek!
Chlast ti taky nepomůže,
proti osudu nic nezmůžeš,
naposled zkus ještě vstát,
proti smůle v boj se dát.
Ztratil ses v týhle době,
nesníš o dívkách,
ale o svým
hrobě..
Jen co na nohy ses postavil,
zpátky u smrti si zase byl,
potkals smůlu s jménem láska,
prohraná tvá životní vsázka.
Nenašel jsi, to cos chtěl,
svět tě jednou řádně zřel,
naději si ale ztratil,
ke zbrani ses radši vrátil.
Ztratil ses v týhle době,
nesníš o dívkách,
ale o svým
hrobě..
Ztratil ses v týhle době,
snažil ses, ale
už je ti líp
v hrobě..
Komentáře (4)
Komentujících (4)