Smutná píšeš Dášo slova,
tvá duše smutkem je zdrcena,
nechceš slyšet-vidět-jíst,
v zoufalství se utopit?
Však ze smyslů ti ještě zbývá,
nasát chuť si do života,
snad je stále pro co žít,
i slovy nech se pohladit.
Vždyť dny šedé-zamračené,
budou jednou prosluněné,
tvé oči se budou smát,
pro toho kdo bude tě mít rád.
Ať to špatné rychle zmizí,
na hezké dny ti slunce svítí,
pak v lásce si je prožívej,
s milým v náruči se objímej.
04.05.2007 06:44:00 | bobi bobie