Láska může být tichá jak duha
anebo dravá jak velká voda
něžnost
věrnost
nepotřebuje silná slova...
14.07.2007 18:17:00 | Bíša
je láska tiše být
a dávat slunce na dlani?
Je lásky cíl
klidně a vroucně žít
rozdávat zdarma
za nic
do duše svítání?
15.05.2007 00:33:00 | Nút
Šumi, milá Šumi,
moc "Vás všechny" zdravím vespolek a při čtení
Tvé básně mne napadla slova klasika, která nikdy
nezestárnou: "Jak smutné stáří chodí k těm,
kdo lásku rozmělnili v tisíc lásek
a jako pěťák dávali ji všem..."
P.S. A je tu zpátky zas, ten čarokrásný lásky čas!
30.04.2007 12:38:00 | Beáta