Čas lásek
Anotace: Květen, lásky čas...
"Je květen, čas lásek",
šeptá mi hlásek...
"tak už se probuď
a smutná už nebuď..."
Lásce, té přece smutek nesluší,
přec nebudem, jak těla bez duší...
vždyď květen je a všechno kvete,
i Láska kvete do poupěte...
Tak zapomeň na bol a žal,
který Ti v srdci zanechal...
Tak zapomeň a začni znova
v lásce zní pouze krásná slova...
Je květen, v srdci lásku měj,
raduj se přece, tak se směj
a za hlavu hoď beznaděj...
Láska, je mocný čaroděj...
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (4)
Komentujících (4)