Tančíš
Anotace: Jen takovy maly sen.
Tančíš, ve snech mých,
krásných a kouzelných.
Ladně svádíš mé tělo,
snad ani netušíš,jak moc by se mi chtělo.
Tančit s tebou.
Jak rád bych cítil tvůj dech.
Svou mysl rozbil na útesu
A duši odnes na křídlech.
Vím není mi to přáno,
to vše je jen blouznění.
Snad půvabem tvým přivoláno,
při tvém něžném vlnění.
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)