Láská na prvního máje...
Anotace: Láská na prvního máje.
Láska prvního máje,
polibek pod třešní přichází z ráje,
přichází k vám,
otevřete srdce dokořán,
Nesmíte nechat uschnout,
polibek musí mlasknout,
nesmíte nechat sami,
srdce v prázdné dlani..
..a tak..
ať vás štěstí chrání,
ať máte krásné spaní,
ať vás láska před nemocí brání.
Něžné doteky,
v srdci lásky potoky,
jde o ten pocit,
nebít sám štěstí toho druhého nosit,
jen tak v klidu,
nemít žádnou chybu?..
to bohužel nejde,
slunce za mrak někdy zajde,
Nastala tma v noci,
kdo si mi říkal cosi,
neboj se toho,
slunce bude opět mnoho.
Co na závěr říci? hledejte lásku v srdci!
Komentáře (0)