Pro mou milovanou
Anotace: Pro ženu, pro kterou žiji a bez které bych popravdě zemřel....
Ze všech světa písmenek,
upletu ti pramínek,
v tom pramínku cestičku,
vedle něho ručičku,
povedu tě sám tam tmou,
kde shlédneš krásu nevinnou, líbeznou,
jelikož tam před tebou,
odhrnu zrcadlo...
Komentáře (0)