Pro milé spaní...
Anotace: mojí malé holčičky...
Ta omamná vůně šeříku,
připomíná mi tebe,
právě jsem prošel ulicí
ty díváš se na mě z nebe.
Záříš mi na cestu
však to co mě zebe,
že nebudu moci spát
zas vedle tebe.
A polštářek malý,
co od tebe mám,
mi hnedle zas poví,
jak málo tě znám.
Jen ať se nebojím,
že usneš zas brzy
v mém hebkém náručí,
otřu tvé slzy.
Budeš pak navždy
mou holčičkou malinkou,
s hebkými vlasy a
slaďounkou pusinkou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)