Konec

Konec

Anotace: ...

Vychrstl na mě
nemám zájem.
Dál už nemohu.
Dál už nesmím.
Pokorně visí
ruce podél těla.
Myslím na Boha,
myslím na anděla.
Proč,
když odmítnutí
tolik bolí,
proč
nelze milovat
kohokoliv?
Autor fijalka, 01.05.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí