Miluji tě
Miluji tě, jako voda nemuže být bez nebe
tak já nemužu být bez tebe
celé tělo je potom smutné
bez tebe umrzne
já si nedovedu žít bez tvých rtů
raděj pujdu ke dnu
sama už nikdy nechci být
a tvoji duši nemít
to raděj zahynu smrtí zlou
celou klamlivou
Komentáře (3)
Komentujících (3)