..Loňské létání...
Anotace: ...a letošní vyznání do ticha a samoty...
Nezapomenu...
letěl si stále přede mnou ...
prorážel vzduch svým tělem
já sledovala pod námi
stíny on a ona
...vzdalovali se...
Když jsem...
úzkostí zalapala po dechu...
pokaždé jsi se vrátil
a podepřel mě křídlem...
náš cíl se ztrácel v dálce
tam na mechu
spadený kvítek třešňový...
Růžový sad voněl po milovaní…
Vyznávám se…
pár slůvek tiše šeptám
na prvního máje do večera
vítr donesl kouzlo
loňského polibku
a tvá slova
neplač, vždyť jsi letos doletěla
…svírám kvítek v dlaních…
Komentáře (6)
Komentujících (6)