Déšť
Byl déšť,líbal jsem Tě,
byla zima,objímal jsem Tě,
Bylo ticho......
Líbal jsem Tě na rty a hladil Tě.....
šeptal Ti jak Tě miluju a chci Tě.
Mé tělo se přitisklo k Tvému blíž,
mazlili jsme se bylo to krásný,snad víš......
Kapky deště padali na naše těla,
bylo to krásný,neskutečný zcela.....
Chtěl bych Tě znovu tak držet a líbat,
byl to jen sen,chce se mi zpívat...
Komentáře (0)