DO LÁZNÍ
Anotace: Pro Berušku, skoro rok stará básnička, kterou jsem napsal v dešti na kopci nad městem...
Řidiči zajatí mikrospánkem
jedou půlku světa
S tebou mi odvezli
srdce polovic
Na celej měsíc
dlouhej měsíc
Za čtyři týdny
mi zase přiroste
levá a pravá k sobě
Přirosteš ke mně
a já k tobě
Odjelas´ mi na dýl
než se jezdí na chatu
a tak sháním všude možně
řádně velkou záplatu
abych zaplác´
díru v duši
Srdce půl
a stále buší
Srdce půl
a stále buší
Komentáře (1)
Komentujících (1)