je v tom něco, co se mi strašně líbí...
dobrá...jen trochu kostrbatá, ale to vypiluješ,viď?:)
02.05.2007 17:57:00 | Lizzzie
:o((( krásné,ale tady jde vidět , že nejlepší je udělat co chceš, abys pak nelitoval(a), protože za chíli může býti pozdě...
02.05.2007 17:33:00 | dasule
hmm já se podobně otřel nedávno na pouti v Dobré...no nic, líbí se mi to, vím že není lehké popsat epický příběh a mít k tomu pointu, mimochodem briskně výborně provedenou.
01.05.2007 21:23:00 | PUERO