Anotace: Další bláznivě romantický hříšek z dob kdy" Mrtvé moře bylo ještě marod".Naivní snílek,co ještě věřil v Lásku snů... Takový jsem byl já,matinko!
Díky vám,přátelé,
za slůvka uznání,
zdraví vás vesele,
kdo na "tram" uhání!
02.05.2007 14:58:00 | Kozoroh 1
Fakt moc krásná věc. Je topovedené, hlavně , že se ti ten sen splnil. Mi se nesplnilo nikdy nic :-)
01.05.2007 21:50:00 | Gabrielle Taroka