Láska
Anotace: Dáváš mi strašně moc...
Vlítla si mi do srdce a
šípem lásky se do něj zaryla.
Oči si mi otevřela ,
mnoho věcí osvětlila.
Dala si mi štěstí, lásku,
dala si mi všechno a
né jen svojí krásu.
Naučila si mě mít rád,
naučila si mě milovat.
Komentáře (0)