tajná Přání
Jako dva zkřížené meče
Jako slza co tě svleče
Jako chvíli co se vleče
tě budu ctít.
Jako prázdnota v mé dlani
čeká na tvé požehnání
Jako vyplněná přání
od tvých úst.
(ve tvých očích hvězdy stárnou
zbytky slov se v tichu lámou
v očích nápis vyprodáno
no tak proč žít?)
Jako pravda na dně číše
Jako bolest z jiné říše
doufám že bude i příště
a že mi odpustíš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)