HORE ZDAR!
Anotace: Česko * Slovenská
Když slunce rozloží se v duhu,
* a mesiac do tmy striebro leje,
tak tyhle úkazy jdou mi k duhu,
* myšlienky mi blúdia v priestore.
Vystoupám na vysokou horu,
* chcem dolinu vziať do dlane,
já však držím prozářenou mlhu
* a vidím duhu kúpať sa v jazere.
Svým přáním obejmu svou horu,
* aby každý dozrel v poznanie,
že hory neztrácí čas hovorem,
* hory berú - alebo dávajú . . .
Komentáře (0)