Anotace: Úkaz neschopnosti člověka vyjádřit slovy to,coprávě cítí.
ahoj Amy moc dekuju jsem rada ze se ti basnicka libila.Jen jedna technická sem holka..:-)
02.05.2007 16:34:00 | galadriela
Opravdu nádherná báseň! Skvěle jsi vysvětlil lásku a její počínání.
02.05.2007 12:13:00 | Amy Woodová