Anotace: ..ten koho se to týká..ten jistě pochopí!!..a jiný cos chce říká..pravda zrak nesklopí!!
Sbírka: ..mimoděk..
muj ty boze
(pokud tedy jsi...)
rikam, coze?!
pravda nebo lzi?
svet je plnej ruznych natur
nekdo je holt vice NATUR
nekdo zase ne
ten at z kola vypadne..
(nebo ze by ne?)
mozna vladnes v plne zbroji
jazyku a mysli sve
zalezi i na postoji
tak nejak i od srdce..
nepricim se
nelkam..
rikam si ze Šuměnka
je už prostě velká..
za všechny ty postoje
nelasky i lasky
nam az smrtka z orloje
vsem umaze vrasky..
nevim co hledam ale jednou to u tebe najdu .o))
jeste bych dodal, ze yo...
03.05.2007 17:42:00 | Bean