Vzpomínka na dubnovou noc na hradě
Anotace: snad ta pro kterou to píšu se mi ozve
Jednu dívku sem potkal,
Na nádvoří hradu pracovala,
U trdel sladkých,
Vůní skořicí voněla
Jen jedinou noc,
Bych sem,
chtěl s ní protančit,
A cítit její vůní,
Snad mi osud cestu ukáže,
Projedu každý hrad,
Co hrdě tyčí se v zemích českých,
Jen chvíli s ní být,
chtěl bych,
Snad mi osud cestu ukáže…..
Přečteno 506x
Tipy 12
Poslední tipující: Issa, Alain, Sýkorka07, Lenullinka, Sunny, Lady Carmila, Romana Šamanka Ladyloba, Princezna.Smutněnka, Liss Durman
Komentáře (5)
Komentujících (5)