Život bez lásky
Anotace: Lásku je třeba si hýčkat...
V životě šťastný nebude,
kdo ztratí svoji lásku,
všeho citu pozbyde
a přes oči má pásku.
Lásku je třeba si hlídat,
brát na ni ohledy
a častokrát se vídat,
vrhat milé pohledy.
Láska všechno překoná,
překoná i dálku,
bez ní půst se nekoná
vraždí moc i válku.
Láska šťastná víru dá,
že ráno bude svítat
a ve dveřích dívka má
s úsměvem mě bude vítat.
Já tu však teď sedím sám,
hladím psa po srsti,
v něm já přítele teď mám,
láska protekla mi prsty.
Komentáře (1)
Komentujících (1)