Vyznání
Anotace: Zase jeden pokus...
Tys pohár lásky,
hříchem v něm jsem já,
a tvoje přání
vždy přichází vhod,
někdy mi sice říkáš slova zlá,
však v zápětí jsi maják, lodivod,
v tvém náručí se na dno moří hroužím
a přijímám tvůj med i pelyněk
tím že tě mám
si příliš neposloužím,
přesto je ti určen můj hold i vděk.
Přečteno 739x
Tipy 1
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
Komentáře (1)
Komentujících (1)