Verše za nic
Cítíš ke mně lhostejnost
a v srdci máš pouze pýchu.
Básně, co ti z lásky píšu
jsou ti jenom k smíchu.
Nad každým mým veršem,
ti nepadají slzy smutku.
Bavíš se mým utrpením,
činitelko zlých skutků.
Utápím se v sobě, že
nedočkám se tvých díků.
Stále miluji tě jako další
z lásky slepých smrtelníků.
Komentáře (0)