Chvilková ztráta sebekontroly
Anotace: Láska je prý věčná, tak proč nevydrží věčně?
Když muž řekne ženě:
„ Jsi krásná.“
V té větě zodpoví všechny otázky,
které lze položit.
Máš mě rád?
Miluješ mě?
Chceš se mnou žít?
Budeš se mnou věčně?
Budu s tebou, dokud se nám bude chtít,
dokud nás bude těšit sex,
ale lásko moje určitě ne věčně,
to po nás dvou přece nemůžeš chtít . . .
Komentáře (0)