Jsem šťasten, že Tě, Lásko, znám!
Anotace: Ta též zcela nová není, jen upadla v zapomnění... Vzpomněl jsem si na ni teď, na liter ji píšu hned!
Kytičku lučních květů
chtěl bych Ti, milá, dát,
říc Ti, že jaro je tu,
a že Tě mám moc rád!
Paprsky hvězdné záře
i louče sluneční
teď v pugét z Lásky váže
ten, co o Tobě sní!
Z těch nejkrásnějších vůní
i sladkých lučních šťáv,
než přijde novoluní,
chci "nektar" přichystat!
Z voňavých plodů jižních,
jichž jména sladce zní
já dle receptů knižních,
"manu" připravím Ti!
Až unavíš se Láskou,
vánkem Tě zkolébám,
a chceš-li píseň krásnou,
skřivánka zavolám!
S ním budu zpívat Tobě
o tom, jak rád Tě mám,
štasten jak malé robě,
že Tebe, Lásko,mám!
Komentáře (4)
Komentujících (4)