Anotace: I tohle dílko je více jak čtvrt století staré.Pochází z dob,kdy jsem byl rozpustile mlád a v hrudi mi tepalo nevinné romantické srdce!
Slavíček,noční pěvec náš,
v hrdélku prý má "zlato"!
Ale když Ty mi zazpíváš,
to teprv' stojí za to!
Skřivánek skromný může snad
být též zván mistrem pění!
Však kdyby moh' Ti naslouchat,
prchl by v zahanbení!
Na celém světě není hlas,
který by mi tak milý byl,
jen Tobě naslouchal bych zas,
aniž bych se kdy nasytil!
Nevím, jestli umíš zpívat,
nespatřím Tě nikdy zývat,
svobodně si po svém žij!
/Robot napovídá VIJ!
Je v tom, pravda, hrubá chyba,
leč tak to u strojů bývá,
že pravopis neznají,
přesto už i zpívají!/
Nepátrám po smyslu Tvého komentu i když vykládat ho lze různě! Chci věřit, že jsi jen unavená a ne unuděná...;o(
06.04.2008 14:43:00 | Kozoroh 1