Hledání
Anotace: ...aneb když je mi divně a potřebuju se z toho vypsat...
...
Další den
Vstávám pln napětí
přepětí
a zkratů
Bezmezné touhy
po zvratu
Cestu hledám
k pláním ticha
Kde jenom vítr dýchá
a mizí slova lichá
Cestu hledám
k Tvojí dlani
tak jako Tvoje jméno
vždy, když se večer sklání...
Komentáře (5)
Komentujících (5)