Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: no jo, přelétavost...to znám

Co je to se mnou,
klepe se mi dlaň,
když mám ji podat ruku,
ach bože, já spatřil zlatou laň.

Ona je tak krásná, že až mrazí,
s ní jak by úsvit přicházel,
být chci s ní, ač mě osud srazí,
s ní život se mi přeházel.

Co teď jen mám říct,
as nic, jen ji ruku políbit,
nesmím se tak snažit,
moh´ bych se jí znelíbit.

Oč mi vlastně jde,
vždyť nemám žádnou naději,
nikdy se mnou nebude,
půjdu jinam, raději.

Vztah s ní by neměl cenu,
vždyť já se k ní nehodím,
patří k jiné vrstvě,
plány své teď zahodím.

A odcházím tak pryč,
hledat svého srdce ženu,
který by se ke mně hodila,
ach, já už ji snad nedoženu.

Ač okouzlen, myslíc na tu,
jinou hledat musím,
proč jen jsem tak sám,
svou samotou se dusím.

Svůj život bych teď skončil hned,
snad pomůže mi v nouzi jed.

A říkám zabila mě láska
proboha, kdo je to?
no, tamhleta kráska?

Přec osud můj se změní,
S ní snad mě čeká štěstí,
jed zahazuji, pryč s ním,
lásko moje, snad já pouze nesním.
Autor robb, 03.05.2007
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ten jed zahoď, nestojí to za to:-)

03.05.2007 19:21:00 | Taya

líbí

Pěkné...osud ti přihraje ještě fůru štěstí.

03.05.2007 18:25:00 | Theara

líbí

Krátke lásky
sú ty najhlbšie...

03.05.2007 16:35:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí