Moje srdce bije pro tebe
Anotace: inspirací mi byla hymna sparťanského fanclubu.....Sparta Forever!
Helenko já tě nikdy neopustím,
Helenko já tě nikdy neopustím,
Helenko já tě nikdy neopustím,
ale chci tě a to hned!
Helenko moje srdce bije pro tebe,
Helenko moje srdce bije pro tebe,
Helenko moje srdce bije pro tebe,
tak to vždycky zůstane.
Helenko ty jsi pro mě stejně nejlepší,
Helenko ty jsi pro mě stejně nejlepší,
Helenko ty jsi pro mě stejně nejlepší,
proto já tě miluju!
Komentáře (1)
Komentujících (1)