pejsek Valentýnek ..
Anotace: pejsek Valentýnek ..
Přinesl jsem ti růžičku, k tomu blešky v kožíšku,
a svou milou povahu, v Lásce to chce odvahu,
k tomu ještě štěstí, vše co bylo špatné je už minulostí ..
jsem ten pejsek pro tvou Lásku, podávám ti svojí packu .
Valentýnek to jsem já .. lásku vám já zachovám...
Komentáře (0)