Obrázky
Kreslil si prstem obrázky,
barevné, sladké od lásky.
Obrázky prstem po mém těle,
malovat uměl jsi vždy skvěle.
Smála jsem se a sledovala tiše,
malinký srdce na svým břiše,
cos prstem čaroval mi snadno,
však dotýkat se není radno.
Po malování probuzení
a obrázek tu náhle není.
Kam zmizel? Chybí tvoje dlaně!
Mé tělo spoléhalo na ně.
Jen hráli jsme si, ano vím,
a na prsty se nezlobím!
Dělaly to, co bylo v plánu,
a mizely vždy brzy k ránu.
Takhle to prostě musí být a bude,
a to, že tě tu cítím všude,
snad jenom vina obrázků,
proč svádět to hned na lásku.
Komentáře (3)
Komentujících (3)