Otázka
Anotace: trošičku mi to připomíná to, když jsem byla malá
Plamen srdce nevyhasl,
Ale proč svítit nebude,
Že neřekl si mi všechno,
Za to se teď lituje,
Za otázku sám nic nedáš,
Odpověď tím budeš znát,
Třeba pomohu ti brečet,
Tak život lásko musíš brát.
Komentáře (0)