Anotace: Další bláznivé dílko,co mi vytrysklo z nitra jak silný pramen čisté vody při vrtu! Verš sice občas kulhá a slabiky raději nepočítám,ale je to odraz mé duše!
Chci věřit v štěstnou hvězdu svou,
ač mraky nebe zatáhnou
svou neprůhlednou oponou,
a natahuji ruku svou!
Díky za vaše komentáře a mám pro vás tip:Až vám bude nejhůř,přečtěte si knihu Paula Guimarda Věci života.Je to velice inspirující dílko...
12.05.2007 14:04:00 | Kozoroh 1