O ztrácení a hledání...
Anotace: Pořád hledáme ideál co není... a pak se láska vykolejí...
Od začátku do konce...
Jsou duše , které vlní
když to není, není,
jen lpění
s panikou bez dechu
uhýbat doteku
není chvění.
dám ti obdiv
dej mi úctu
splynout ve spojení
duše,těla
jsi- myšlenka skvělá
hledáme mír , hledáme klín
hledáme duše, hledáme těla
hledáme vzrušení, krev v pohlavích, bušení
jedna mysl, dvě těla tak aby chtěla.
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)