Mořeplavec
Mořeplavec
Nerozhodně koušu násadku pera
a přemýšlím, jak pocit slovy vystihnout.
Snad říci jen, že celičká celá
chci se jen pro tebe jak vlna vzdout.
A sama pak
- v lásce a studu
pohroužit se v nejposlednější světa kout.
Smíš jen plout a nedoplout.
Komentáře (3)
Komentujících (3)