Koukám,že zbylé dvě grácie seš už vyjádřily a dá se říci,že mi napadá totéž!I když zas vzpomínám na Tvůj krásně optimistický vzkaz,takže asi nemáš děsivé noční můry,jen jsi strašně chytlavá a vybíráš si svou inspiraci v oblastech trošku nezvyklých,abys z nich pak se svým nevšedním talentem vytvořila dílka nutící k zamyšlení nad tajuplnou hvězdičkou literárního servru.
06.05.2007 18:36:00 | Kozoroh 1